Computer reparatie dienst, Horst (Noord Limburg)

Onze deskundige computer reparatiedienst is gevestigd in ons pand in Horst en helpt u graag met de reparatie of upgrading van uw computer, laptop, tablet, printer of telefoon. Met een gemiddelde reparatietijd van 2 werkdagen mogen we ons de snelste computer reparatiedienst van de regio Noord Limburg noemen. Belangrijker is echter, dat reparaties naar wens uitgevoerd worden. Dit is de reden dat we de kwaliteit van reparaties altijd voorop hebben staan, maar altijd met de intentie u zo vlot mogelijk te helpen.

U hoeft geen afspraak te maken, maar kunt tijdens onze openingstijden gewoon ons pand in Horst binnenlopen, waarna u met een van onze technische dienst medewerkers samen het euvel aan uw computer of laptop kunt bespreken. Hierbij mag u goed advies verwachten wat te doen met uw hardware.

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om computer reparaties bij u thuis (in de regio Noord Limburg) uit te voeren. U kunt er altijd van uit gaan dat een ervaren medewerker u helpt met al u vragen.

Behalve standaard computer reparaties is er ook een mogelijkheid een onderhoudscontract voor uw hardware af te sluiten. Vraag in de winkel in Horst naar de voorwaarden.

Heeft u een vraag over een lopende reparatie, of wilt u een reparatie aanmelden: reparatie@tvicomputers.com

 Gratis computerdiagnose

Wij bieden u de mogelijkheid gratis een computer diagnose uit te voeren.

Indien u de pc of laptop naar aanleiding van deze diagnose door onze technische dienst wil laten controleren, neem dan contact met ons op.

reparatiedienst

Wilt u meer weten over computer reparaties? Bel direct met een van onze medewerkers.