Computer reparatiedienst en ICT technische dienst voor regio Horst (Noord Limburg)
Meer informatie?
Klik hier en maak een afspraak.

Computer reparatie dienst, Horst (Noord Limburg)

Computer reparatie dienst in regio Horst (Noord Limburg) 

Onze deskundige computer reparatiedienst is gevestigd in ons pand in Horst en helpt u graag met de reparatie of upgrading van uw computer, laptop, tablet, printer of telefoon. Met een gemiddelde reparatietijd van 2 werkdagen mogen we ons de snelste computer reparatiedienst van de regio Noord Limburg noemen. Belangrijker is echter, dat reparaties naar wens uitgevoerd worden. Dit is de reden dat we de kwaliteit van reparaties altijd voorop hebben staan, maar altijd met de intentie u zo vlot mogelijk te helpen.

Afspraak maken niet nodig 
U hoeft geen afspraak te maken, maar kunt tijdens onze openingstijden gewoon ons pand in Horst binnenlopen, waarna u met een van onze technische dienst medewerkers samen het euvel aan uw computer of laptop kunt bespreken. Hierbij mag u goed advies verwachten wat te doen met uw hardware.

Onderhoudscontract voor al uw hardware 
Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om computer reparaties bij u thuis (in de regio Noord Limburg) uit te voeren. U kunt er altijd van uit gaan dat een ervaren medewerker u helpt met al uw vragen. Behalve standaard computer reparaties is er ook een mogelijkheid een onderhoudscontract voor uw hardware af te sluiten. Vraag in de winkel in Horst naar de voorwaarden.

Heeft u een vraag over een lopende reparatie, of wilt u een reparatie aanmelden? Stuur ons dan een e-mail via: reparatie@tvicomputers.com of bel ons gerust op.

Advies nodig voor aankoop van nieuwe laptop? 
Wij kunnen u advies geven over de aankoop van de juiste computer software en hardware, specifiek voor uw toepassingen en situatie. Loop gewoon eens binnen in onze winkel in Horst (Noord Limburg) of bel ons voor deskundig computer advies.

Wilt u meer weten over computer reparaties? Bel direct met een van onze medewerkers.