Vraag een gratis
adviesgesprek aan

Specialisten in websitebouw, huisstijlen en drukwerk in de regio Horst


Websites

Elke opdracht is een uitdaging! Wij ontwerpen en realiseren uw nieuwe website op maat. Afgestemd op uw wensen en budget.

Huisstijlen

Uw huisstijl is vaak de eerste kennismaking die uw klant met u heeft. Deze kennismaking kan dan maar beter goed zijn. Wij helpen u om een juiste en passende huisstijl te ontwikkelen.

Drukwerk

Het zichtbaar maken van uw bedrijf kan op verschillende manieren, denk hierbij aan flyers en waardebonnen. Ook hiervoor kunt u bij TVI design terecht.

Websitebouw in de regio Horst


TVI helpt zelfstandige ondernemers en bedrijven in Noord-Limburg om online een beter resultaat te behalen. Dit doen we door de ontwikkeling van betaalbare websites, het goed vindbaar maken van websites en door ervoor te zorgen dat website bezoekers toekomstige klanten worden.

Wij ontwikkelen betaalbare en gebruiksvriendelijke websites die goed vindbaar zijn in zoekmachines en die door u eenvoudig te beheren zijn. Dit doen wij met up-to-date software en technieken zodat u jarenlang met uw nieuwe website vooruit kunt.

Een website is ontzettend belangrijk, want steeds vaker is een website het eerste contactmoment tussen uw bedrijf en een potentiële klant. Als deze website niet de juiste indruk achterlaat, dan kiest die potentiële klant waarschijnlijk voor de concurrent. Met een nieuwe gebruiksvriendelijke website helpen wij u om wel goed gevonden te worden en de juiste indruk achter te laten, zodat deze website bezoekers ook nieuwe klanten worden.

Afgestemd op uw wensen kan er op vele wijzen gepresenteerd worden wat de mogelijkheden zijn: van een eenvoudige website met diverse onderliggende pagina’s tot een zeer uitgebreide website. Uiteraard kunt u ook een bestaande site door TVI laten aanpassen. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in ons portfolio en presenteren de mogelijkheden graag in een vrijblijvend gesprek.

Onze werkwijze

Concept

arrow

Ontwerp

arrow

Realiseren

arrow

Live

Onze recente projecten

Huisstijl ontwikkelen in de regio Horst


Een logo moet spreken, vertellen wie u bent en wat u doet. Uw huisstijl is daar het verlengde van en moet in dezelfde lijn worden voortgezet. Voordat wij aan de slag gaan met het ontwerpen van uw logo en huisstijl, willen wij eerst weten wie u bent en wat u precies doet. Wie is uw doelgroep en wat wilt u uitstralen? Met de antwoorden op die vragen gaan onze grafisch vormgevers aan de slag om te komen tot het logo wat voldoet aan deze uitgangspunten.

Wij maken niet alleen de ontwerpen van uw logo en huisstijl, maar leveren ook het drukwerk. En dat doen wij in de in de meeste brede zin van het woord. Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, banners, rolbanieren, spandoeken, vlaggen, auto belettering, bedrijfskleding, noem maar op. In grote, of kleine oplage. Wij leveren ook hierin dat stukje maatwerk waarmee we u willen ontzorgen.

Logo ontwikkeling

Uw logo is het belangrijkste element in uw huisstijl. U wordt herkend door uw logo en uw logo vormt de basis van uw volledige huisstijl. Het lettertype, de kleuren en vormen worden allen afgeleid uit uw logo.
Onze designers bespreken met u wat uw wensen en eisen zijn van het logo maar ook over de uitstraling van uw bedrijf. De door u gegeven informatie vertalen wij naar een passend logo ontwerp.

Visitekaart ontwikkeling

Wanneer u op gesprek gaat bij uw relaties, is het visitekaartje het eerste drukwerk element wat u afgeeft. De visitekaarten hebben daarom een belangrijk functie binnen de huisstijl van uw bedrijf. Uw visitekaartje is een reflectie van u en uw bedrijf.
TVI ontwikkelt de visitekaartjes met het lettertype, kleuren en vormen uit uw logo. Op deze manier creëert u een goede eenheid in uw huisstijl. Een goed visitekaartje is gemakkelijk leesbaar, overzichtelijk ingedeeld en direct herkenbaar. TVI gebruikt het visitekaartje daarom ook als grondlegger voor de rest van de huisstijl.

Briefpapier ontwikkeling

U kunt uw offertes, facturen en begeleidende brieven op een standaard papier printen. Wilt u bij uw klanten naamsbekendheid krijgen dan kunt u dit doen om uw eigen briefpapier hiervoor te gebruiken. U en uw bedrijf creëren herkenbaarheid.
Wij begeleiden u in het opmaken van goed briefpapier. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de ontvanger beschikt over de juiste informatie om verder met u zaken te doen.
Bij het ontwerpen van het briefpapier houden wij ook rekening met de manier van versturen. U moet hierbij denken of u een envelop gaat gebruiken met of zonder venster. Wanneer u een envelop met venster gebruikt wordt u gebonden aan briefpapier die de ruimte vrij houd voor de adresgegevens van uw klant of prospect. Wij zorgen ervoor dat u van te voren hiervan op de hoogte bent en niet achteraf wanneer het allemaal gedrukt is.

Envelop ontwikkeling

De envelop is het eerste wat uw klant of prospect als eerste ziet wanneer u wat met de post stuurt. Veelal wordt er gebruik gemaakt van uw logo en adres gegevens voor herkenbaarheid.
TVI kan behalve de standaard witte envelop (EA5 envelop) ook andere enveloppen leveren. U kunt hierbij denken aan geboortekaart enveloppen tot aan Akte enveloppen. Buiten het formaat kunnen wij ook gekleurde enveloppen leveren. Enveloppen met of zonder tape-lock. Vensterenveloppen kunnen wij leveren met het venster links of juist het venster rechts.

Overige drukwerk ontwikkeling

TVI kan behalve de ontwikkeling van uw algemene huisstijl ook de ontwikkeling van uw overig drukwerk verzorgen. Zo kunnen onze medewerkers u helpen met het ontwikkelen van flyers, posters en brochures. Wij zorgen ervoor dat uw drukwerk de juiste informatie bevat, uw doelgroep aanspreekt en natuurlijk in uw huisstijl wordt ontwikkeld.

Drukwerk in de regio Horst


Heeft u nieuwe visitekaartjes nodig, wilt u uw vereniging promoten via huis-aan-huis folders of start u een bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. TVI levert drukwerk met een goede kwaliteit voor een gunstige prijs.

Drukwerk overbodig?

Gedrukte media zoals brochures of flyers blijven nog steeds belangrijk om mensen te informeren en te interesseren in uw bedrijf, product of evenement. Drukwerk blijft een belangrijk medium, ondanks de uitgebreide digitale mogelijkheden. Wij adviseren bij promotie daarom altijd een combinatie van papier en digitaal. Verwijs in uw brochure of folder naar de uitgebreide online informatie op uw website.

Besparen op uw drukkosten?

Door de samenwerking met diverse drukkerijen met verschillende specialiteiten zoekt TVI bij elke drukwerkopdracht de juiste drukkerij voor een zo gunstig mogelijke prijs. Of het nou gaat om 100 visitekaartjes of om 100.000 vel briefpapier, TVI levert altijd drukwerk van een goede kwaliteit met een scherpe prijs.

Speciaal voor starters

U gaat een eigen bedrijf beginnen? Dan is praten met TVI een goede start. Wij helpen u om uw bedrijf identiteit of gezicht te geven door een logo, huisstijl en eventueel een website. TVI adviseert en levert kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Als startende ondernemer heeft u immers al kosten genoeg.

TVI Drukwerk

Contact


Uw naam


Uw e-mail


Uw Onderwerp


Uw bericht


  Venrayseweg 10, 5961 AG Horst

  info@tvidesign.nl

077 3971600

  • home
  • facebook
  • linkedin
  • twitter

Gegevens:

TVI Design

KVK: 14100973

BTW: NL160050194B01

Volg ons op Facebook!

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates, volg ons nu op facebook.