Drukwerk voor uw bedrijf of organisatie - TVI Computers
Vraag een gratis
advies gesprek aan.

Drukwerk voor uw bedrijf of organisatie

Heeft u nieuwe visitekaartjes nodig, wilt u uw vereniging promoten via huis-aan-huis folders of start u een bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. TVI levert drukwerk met een goede kwaliteit voor een gunstige prijs.

Drukwerk overbodig?

Gedrukte media zoals brochures of flyers blijven nog steeds belangrijk om mensen te informeren en te interesseren in uw bedrijf, product of evenement. Drukwerk blijft een belangrijk medium, ondanks de uitgebreide digitale mogelijkheden. Wij adviseren bij promotie daarom altijd een combinatie van papier en digitaal. Verwijs in uw brochure of folder naar de uitgebreide online informatie op uw website.

Besparen op uw drukkosten?

Door de samenwerking met diverse drukkerijen met verschillende specialiteiten zoekt TVI bij elke drukwerkopdracht de juiste drukkerij voor een zo gunstig mogelijke prijs. Of het nou gaat om 100 visitekaartjes of om 100.000 vel briefpapier, TVI levert altijd drukwerk van een goede kwaliteit met een scherpe prijs.

Speciaal voor starters

U gaat een eigen bedrijf beginnen? Dan is praten met TVI een goede start. Wij helpen u om uw bedrijf identiteit of gezicht te geven door een logo, huisstijl en eventueel een website. TVI adviseert en levert kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Als startende ondernemer heeft u immers al kosten genoeg.

drukwerk

Wilt u meer weten over drukwerk? Bel direct met een van onze medewerkers.