Huisstijl is het verlengde van uw bedrijven - TVI Computers
Vraag een gratis
advies gesprek aan.

Ontwikkeling Huisstijl

Een logo moet spreken, vertellen wie u bent en wat u doet. Uw huisstijl is daar het verlengde van en moet in dezelfde lijn worden voortgezet. Voordat wij aan de slag gaan met het ontwerpen van uw logo en huisstijl, willen wij eerst weten wie u bent en wat u precies doet. Wie is uw doelgroep en wat wilt u uitstralen? Met de antwoorden op die vragen gaan onze grafisch vormgevers aan de slag om te komen tot het logo wat voldoet aan deze uitgangspunten.

Wij maken niet alleen de ontwerpen van uw logo en huisstijl, maar leveren ook het drukwerk. En dat doen wij in de in de meeste brede zin van het woord. Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, banners, rolbanieren, spandoeken, vlaggen, auto belettering, bedrijfskleding, noem maar op. In grote, of kleine oplage. Wij leveren ook hierin dat stukje maatwerk waarmee we u willen ontzorgen

Logo

Uw logo is het belangrijkste element in uw huisstijl. U wordt herkend door uw logo en uw logo vormt de basis van uw volledige huisstijl. Het lettertype, de kleuren en vormen worden allen afgeleid uit uw logo.
Onze designers bespreken met u wat uw wensen en eisen zijn van het logo maar ook over de uitstraling van uw bedrijf. De door u gegeven informatie vertalen wij naar een passend logo ontwerp.

Visitekaart

Wanneer u op gesprek gaat bij uw relaties, is het visitekaartje het eerste drukwerk element wat u afgeeft. De visitekaarten hebben daarom een belangrijk functie binnen de huisstijl van uw bedrijf. Uw visitekaartje is een reflectie van u en uw bedrijf.
TVI ontwikkelt de visitekaartjes met het lettertype, kleuren en vormen uit uw logo. Op deze manier creëert u een goede eenheid in uw huisstijl. Een goed visitekaartje is gemakkelijk leesbaar, overzichtelijk ingedeeld en direct herkenbaar. TVI gebruikt het visitekaartje daarom ook als grondlegger voor de rest van de huisstijl.

Briefpapier

U kunt uw offertes, facturen en begeleidende brieven op een standaard papier printen. Wilt u bij uw klanten naamsbekendheid krijgen dan kunt u dit doen om uw eigen briefpapier hiervoor te gebruiken. U en uw bedrijf creëren herkenbaarheid.
Wij begeleiden u in het opmaken van goed briefpapier. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de ontvanger beschikt over de juiste informatie om verder met u zaken te doen.
Bij het ontwerpen van het briefpapier houden wij ook rekening met de manier van versturen. U moet hierbij denken of u een envelop gaat gebruiken met of zonder venster. Wanneer u een envelop met venster gebruikt wordt u gebonden aan briefpapier die de ruimte vrij houd voor de adresgegevens van uw klant of prospect. Wij zorgen ervoor dat u van te voren hiervan op de hoogte bent en niet achteraf wanneer het allemaal gedrukt is.

Envelop

De envelop is het eerste wat uw klant of prospect als eerste ziet wanneer u wat met de post stuurt. Veelal wordt er gebruik gemaakt van uw logo en adres gegevens voor herkenbaarheid.
TVI kan behalve de standaard witte envelop (EA5 envelop) ook andere enveloppen leveren. U kunt hierbij denken aan geboortekaart enveloppen tot aan Akte enveloppen. Buiten het formaat kunnen wij ook gekleurde enveloppen leveren. Enveloppen met of zonder stripsluiting. Vensterenveloppen kunnen wij leveren met het venster links of juist het venster rechts.

Overige drukwerk

TVI kan behalve de ontwikkeling van uw algemene huisstijl ook de ontwikkeling van uw overig drukwerk verzorgen. Zo kunnen onze medewerkers u helpen met het ontwikkelen van flyers, posters en brochures. Wij zorgen ervoor dat uw drukwerk de juiste informatie bevat, uw doelgroep aanspreekt en natuurlijk in uw huisstijl wordt ontwikkeld.

Wilt u meer weten over huisstijlen? Bel direct met een van onze medewerkers.