MKB automatisering in Noord-Limburg - TVI Computers
Zoekt u een betrouwbare partner in ICT?
Maak een afspraak voor onze gratis inventarisatie bij u op kantoor.

MKB automatisering Noord-Limburg

Binnen het MKB wordt de rol van automatisering en ICT steeds belangrijker. Het computernetwerk is inmiddels veel meer dan een middel om bestanden en printers te delen. Hierdoor zijn steeds meer bedrijfsprocessen afhankelijk van een snel en betrouwbaar computernetwerk. Gevolg van deze ontwikkeling is dat MKB bedrijven andere eisen stellen aan hun automatiseringsleverancier. Het gaat niet meer alleen om het leveren van goede hard- en software, maar om een totale oplossing die precies aansluit op uw business.

OPLOSSINGEN VOOR ICT INFRASTRUCTUUR

Wilt u uw IT Infrastructuur flink verbeteren? Wij kunnen uw ideeën in IT oplossingen uitwerken en uitvoeren.

NETWERKOPLOSSINGEN

Goede analyse van uw bedrijfsnetwerk vormt de basis voor een goed advies over knelpunten en mogelijke verbetering. Deze analyse vormt ook het uitgangspunt voor implementatie en migratie van nieuwe netwerk apparatuu

SERVEROPLOSSINGEN

Afhankelijk van de behoefte binnen uw bedrijf kunnen wij samen met u beoordelen welk type server nodig is. Wij leveren diverse servers voor backup, mail, applicaties en storage. Dit kan zowel fysiek, door middel van virtualisatie of vanuit de cloud.

TELEFONIE OPLOSSINGEN

Met zakelijke VoIP telefonie heeft u geen analoge of ISDN-telefoonlijnen meer nodig, maar kunt u bellen via uw internetverbinding. Met een VoIP-abonnement van TVI MKB Solutions bespaart u direct op uw abonnementskosten.

Wilt u meer weten over onze MKB diensten? Bel direct met een van onze medewerkers.