Systeem en netwerkbeheer, Horst (Noord-Limburg)

MKB Beheer en monitoring

Systeembeheer

Als ondernemer ziet u systeembeheer waarschijnlijk als een van de minst interessante thema’s binnen uw onderneming. Wij kunnen ons dat heel goed voorstellen. U bent immers het liefst met uw werk bezig en systeembeheer laat u bij voorkeur aan een gespecialiseerde partij over. TVI MKB Solutions is deze gespecialiseerde partij.

Wij controleren en onderhouden uw apparatuur en programma´s, dragen zorg voor updates en voorkomen eventuele storingen. Het resultaat: problemen met slecht functionerende servers, defecte computers of vastgelopen printers worden meteen opgespoord en opgelost. En u? U kunt gewoon verder met uw werk.

Netwerkbeheer

Naast systeembeheer richt TVI zich ook op netwerkbeheer. Ondernemers en werknemers zijn steeds vaker mobiel aan het werk en er wordt meer gebruik gemaakt van externe netwerken. Dat betekent dat uw bedrijf elke seconde van de dag ‘toegankelijk’ moet zijn. TVI zorgt voor deze toegankelijkheid, maar wel met de deur op slot.

Vooral in een netwerksituatie is bescherming tegen beschadiging en uitval essentieel. Uw server staat immers vol met belangrijke gegevens. Preventief onderhoud is daarom één van onze belangrijkste taken. Vanuit onze thuisbasis controleren wij uw netwerk en apparatuur op een goede werking. Daarnaast checken we het functioneren van uw back-up systeem en zorgen we voor een stevige Firewall en Virusscanner. Zo worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en weet u zeker dat uw netwerk hermetisch gesloten is voor ongewenste indringers.

Monitoring en preventief onderhoud

Maakt u regelmatig gebruik van de diensten van TVI? Dan is het wellicht een goed idee om voor een van onze overeenkomsten te kiezen. Een TVI overeenkomst bestaat uit een aantal vaste afspraken over het onderhoud van uw bedrijfsnetwerk. U heeft daarbij keuze uit diverse contractvormen, volledig afgestemd op uw unieke situatie.

Wilt u meer weten over beheer en monitoring? Bel direct met een van onze medewerkers.