Hosting, cloud diensten en email diensten - TVI Computers
Zoekt u een betrouwbare partner in ICT?
Maak een afspraak voor onze
gratis inventarisatie bij u op kantoor.

Hosting en E-mail

Hosting & Email

TVI MKB Solutions biedt een breed assortiment aan kant-en-klare (web)hosting en Cloud diensten met een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Dit maakt de dienstverlening bereikbaar voor een breed publiek van zowel prijsbewuste consumenten als midden- en kleinbedrijf.

Webhosting 
U huurt ruimte op een van onze servers. Wij beheren de server voor u en zorgen ervoor dat uw website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoeft u geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal.

Hosted Exchange 
Wilt u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Exchange Online heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt. U werkt veilig op elk apparaat, want uw e-mail staat veilig in de Cloud van Microsoft. Meer weten over hoe u uw productiviteit kunt verhogen door te gaan Werken op de Cloud?

Domeinnamen 
Wij kunnen voor u een domeinnaam registreren en u helpen met grote keuze uit extensies. Als u uw domeinnaam al bij TVI heeft ondergebracht is het natuurlijk ook mogelijk om een website te hosten.

Wilt u weten waar er bij u de grootste tijdswinst te behalen valt? Wij komen graag bij u langs voor een Gratis ICT inventarisatie. U ontvangt vrijblijvend een rapport waarop u precies ziet hoe veel tijd u kunt winnen op welke gebieden en wat voor investering dit vraagt.

Wilt u meer weten over hosting en e-mail? Bel direct met een van onze medewerkers.