Internet en VoIP

Voor u als ondernemer is bereikbaarheid cruciaal. Want als bestaande klanten u niet kunnen bereiken, gaat dat ten koste van uw dienstverlening. En wanneer potentiële klanten geen contact met u kunnen opnemen, loopt u mogelijk omzet mis. Daarom is het van groot belang dat u een betrouwbare partner heeft, waarbij uw telefonie en dataverkeer in goede handen is. TVI Computers werkt samen met een VoIP specialist, waarbij we gezamenlijk een totaaloplossing kunnen bieden die is geheel is afgestemd op úw eisen en wensen. Zodat u erop kunt vertrouwen dat uw bereikbaarheid gegarandeerd is.

SIP Trunk

Heeft u een telefooncentrale die nog niet aan vervanging toe is, of wilt u graag een eigen bedrijfscentrale in beheer hebben/houden? Dan kunt u hiervoor een Voice over IP SIP-trunk inschakelen, als vervanging van de traditionele KPN-lijnen.

Hosted Telephony

Bent u op zoek naar een telefooncentrale met een geringe eenmalige investering en zeer aantrekkelijke maandkosten? Zit u niet te wachten op een fysieke telefooncentrale op locatie? Dan is TVI Hosted Telephony met de gebruiksvriendelijke software van Xelion een uitkomst.

De voordelen van VoIP

 • Vaste maandelijkse kosten, geen verrassingen achteraf.
 • Een centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig.
 • Telefonie die flexibel, schaalbaar en betrouwbaar is.
 • Op elke locatie beschikbaar.
 • Gebruiksvriendelijk.
 • Direct inzicht in gesprekskosten.
 • Nummerbehoud mogelijk.
 • Eén aanspreekpunt voor data en telefonie.

  Internet verbindingen

  In welk segment van de markt uw bedrijf zich ook bevindt, toegang tot het internet is een must.

  Daarom biedt TVI zakelijke (internet) access verbindingen.

  TVI is partner van Pocos. Pocos is zelf Internet Service Provider en koopt deze diensten niet in bij andere partijen.
  Hierdoor kunnen wij kwaliteitsgaranties op onze verbindingen geven.

  De netwerkapparatuur van Pocos bevindt zich onder meer in het goed beveiligde datacenter van Global Switch in Amsterdam, waar redundante verbindingen liggen met alle Nederlandse Internet Service Providers én diverse transit providers voor verkeer buiten ons land. Dit garandeert een uitstekende verbinding met het hele internet wereldwijd.

  Om een verbinding te leggen van het Pocos-netwerk naar een bedrijfslocatie, gebruiken wij het netwerk van onder meer KPN, Ziggo Zakelijk, BBned, Eurofiber en Tele2. Deze partners leveren ADSL, SDSL, kabel- en glasvezelverbindingen, maar ook de nieuwere DSL-technieken als VDSL2 en SDSL.bis.
  Pocos gebruikt uitsluitend netwerkapparatuur van het gerenommeerde merk Cisco. Het eigen netwerk van Pocos is redundant uitgevoerd om storingen tot een minimum te beperken, maar op aanvraag kunnen wij ook de internetverbinding voor een eindgebruiker op die manier aanleggen.

Internet en Voip

Wilt u meer weten over internet en voip? Bel direct met een van onze medewerkers.