Internet en Voip ondersteuning voor u - TVI Computers
Zoekt u een betrouwbare partner in ICT?
Maak een afspraak voor onze
gratis inventarisatie bij u op kantoor.

Vaste telefonie over internet (VoIP)

Voor u als ondernemer is bereikbaarheid cruciaal. Indien bestaande klanten u niet kunnen bereiken, gaat dat ten koste van uw dienstverlening. En wanneer potentiële klanten geen contact met u kunnen opnemen, loopt u mogelijk omzet mis. Daarom is het van groot belang dat u een betrouwbare partner heeft, waarbij uw telefonie en dataverkeer in goede handen is. TVI Computers werkt samen met een VoIP specialist, waarbij we gezamenlijk een totaaloplossing kunnen bieden die is geheel is afgestemd op úw eisen en wensen. Zodat u erop kunt vertrouwen dat uw bereikbaarheid gegarandeerd is.

De voordelen van VoIP

  • Vaste maandelijkse kosten, geen verrassingen achteraf
  • Dankzij centrale in de Cloud, geen lokale centrale meer nodig
  • Betrouwbare, schaalbare en flexibele telefonie
  • Bellen met uw eigen nummer vanaf elke locatie
  • Nummerbehoud mogelijk
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Direct inzicht in gesprekskosten
  • Eén aanspreekpunt voor data en telefonie

SIP Trunk
Heeft u een telefooncentrale die nog niet aan vervanging toe is, of wilt u graag een eigen bedrijfscentrale in beheer houden? Dan kunt u een Voice over IP SIP-trunk inschakelen, die de traditionele KPN-lijnen vervangt.

Hosted Telephony
Bent u op zoek naar een telefooncentrale met een geringe eenmalige investering en zeer aantrekkelijke maandkosten? Zit u niet te wachten op een fysieke telefooncentrale op locatie? Dan is TVI Hosted Telephony met de gebruiksvriendelijke software van Xelion een uitkomst. Neem gerust contact met ons op met al uw vragen.

Bent u ook op zoek naar sneller en stabieler internet? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te gaan Werken op de Cloud? Wilt u weten waar er bij u de grootste tijdswinst te behalen valt? Wij komen graag bij u langs voor een Gratis ICT inventarisatie. U ontvangt vrijblijvend een rapport waarop u precies ziet hoe veel tijd u kunt winnen op welke gebieden en wat voor investering dit vraagt.

Internet en Voip

Wilt u meer weten over internet en voip? Bel direct met een van onze medewerkers.