Internet - TVI Computers
Zoekt u een betrouwbare partner in ICT?
Maak een afspraak voor onze
gratis inventarisatie bij u op kantoor.

Snel en stabiel internet

Betrouwbaar en razendsnel internet is cruciaal voor een productieve werkomgeving. Traag of niet-werkend internet kost bedrijven ontzettend veel tijd en geld. Om de productiviteit van bedrijven te verbeteren biedt TVI snel en stabiel zakelijk internet, ook in het buitengebied. Zodat u, uw medewerkers en uw klanten altijd toegang hebben tot het internet in en rondom uw bedrijf.

Zorgeloos overstappen binnen een uurtje 
U bent overgestapt voordat u het in de gaten heeft en gedurende de overstap bent u geen seconde offline. Wilt u weten of een overstap voor u interessant is? Neem dan gerust contact met ons op voor een Gratis ICT-inventarisatie. U ontvangt dan vrijblijvend een rapport waarop u precies ziet hoe veel tijd u kunt winnen op welke gebieden en wat voor investering dit vraagt.

Veilig online dankzij partnerships 
Pocos is een Internet Service Provider en hoeft deze diensten daarom niet in te kopen bij andere partijen. Als vaste partner van Pocos kunnen wij kwaliteitsgaranties op onze verbindingen geven. Met zakelijk internet van TVI krijgt u een uitstekende verbinding met het hele internet wereldwijd. De netwerkapparatuur van Pocos bevindt zich in het goed beveiligde datacenter van Global Switch in Amsterdam; u hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw data-verbinding.

Boost uw productiviteit 
Wilt u goedkoper bellen? Of geen gedoe meer met kabels? Stap dan over op VoIP telefonie, dat is bellen via internet met mobiele én vaste nummers. Wilt u altijd en overal toegang tot alle gegevens, programma’s en de telefoon? Als u gaat Werken op de Cloud heeft u hiervoor alleen nog maar een online verbinding nodig.