Uw data veilig in de cloud

cloud_diensten

Zijn uw bestanden wel veilig?

Uw digitale bestanden zijn waarschijnlijk van essentieel belang voor uw organisatie. Deze bestanden mogen absoluut niet verloren gaan. Het maken van back ups is daarom zeer belangrijk. Aan de traditionele back-up oplossingen kleven echter nogal wat nadelen. In veel gevallen moet u het opslagmedium dagelijks vervangen en op een externe locatie bewaren.  Daarnaast wordt het maken van een back-up door veel ondernemers regelmatig vergeten. De grote vraag is dan ook of uw bestanden op dit moment eigenlijk wel zo veilig zijn. Met online backup van TVI MKB Solutions heeft u de oplossing in de hand.

Voordelen

Online Backup heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van de traditionele methodes. Uw back-up wordt iedere dag automatisch aangemaakt en buiten uw bedrijfspand opgeslagen. Deze opslaglocatie is volkomen veilig voor brand en diefstal. Daarnaast heeft u nergens meer omkijken naar. Zorgeloos eenvoudig dus.

Naast online backup bieden we ook Cloud Harddrive, uw data 100% veilig in de cloud.

Online Backup

Computers en servers zelf zijn te verzekeren. Maar de omvang van de financiële of emotionele schade wordt bepaald door de bestanden die u kwijtraakt op het moment dat bijvoorbeeld een computercrash of diefstal uw hardware onbruikbaar maakt. Vertrouwelijke en waardevolle klantgegevens, ontwerpen, complete projectdocumentatie of dierbare foto’s en video’s van uw familie en vrienden.
Kies voor een Online Back-up oplossing van TVI MKB Solutions en weet zeker dat u altijd terugvindt wat u nooit kwijt wilt raken.

Cloud Harddrive

Cloud Harddrive, uw data in de Cloud, maar dan echt veilig en zelfs geheel 256-bits encrypted!
Eindelijk is er een oplossing, om naast uw email (Hosted Exchange), ook uw data, 100% veilig, snel en professioneel in de Cloud op te slaan. Vanaf nu kunt u altijd en overal veilig bij uw data en deze delen wanneer nodig. Er zijn applicaties voor PC en MAC, iOS, Android, Windows OS, en Blackberry. Natuurlijk heeft u ook een overzichtelijk online gedeelte.

Wilt u meer weten over cloud diensten? Bel direct met een van onze medewerkers.