Referenties - TVI Computers

Referenties

Sweet Lions BV cherrytomaten

Jack Janssen – Bedrijfsleider en teeltspecialist

Al 25 jaar werk ik bij Sweet Lions BV en al zeven jaar werken we samen met TVI Computers. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een teeltbedrijf met 8 hectare kas en hebben ook uitbreidingsplannen voor de nabije toekomst. Door deze groei merk je dat de IT-omgeving hierdoor mee moet groeien. Het netwerk van computers wordt groter en daardoor is het belangrijk om meer structuur aan te brengen. TVI computers heeft ons hier uitstekend mee geholpen. Veiligheid en stabiliteit zijn daarbij voor ons erg belangrijk.

Doordat we in het buitengebied gevestigd zijn, is het voor ons nog niet mogelijk om met een cloud-backups te werken. TVI heeft gezorgd voor een veilig back-up systeem, waardoor we nu ook goed kunnen werken. Als we binnenkort over kunnen stappen op glasvezel, zal TVI ons ook weer meenemen in de mogelijkheden die die oplossing te bieden heeft.

Het contact met TVI computers werkt erg prettig en de implementatie van het nieuwe netwerk is goed verlopen. Er werken kundige en betrokken medewerkers die onze situatie en ons netwerk kennen. Mocht er af en toe hulp nodig zijn, dan staan ze ook binnen een dag bij ons in de kas. Het is fijn dat ze in de buurt gevestigd zijn.

Je probeert de ICT zelf wel bij te houden, maar vaak zie je dingen over het hoofd. Daarom geeft het ons een fijn gevoel dat we terug kunnen vallen op een partij als TVI.

 

Geleverde diensten:

Back-ups, netwerkbeveiliging, netwerkstructuur opzetten, hardware (printers, pc’s), Wifi-netwerk opzetten

 

Metalwire BV

Alexander Maasdijk – Salesmanager persdraad

Wij zijn in 2017 verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Venrayseweg in Horst. We werken inmiddels al een ruime tijd met TVI Computers. Zij hebben ons begeleid en geadviseerd rondom de verhuizing voor wat betreft de werkplekken, servers en het netwerkbeheer. Natuurlijk is dit ook door hen gerealiseerd, naar volle tevredenheid vanuit Metalwire.

Voorafgaand aan de verhuizing is de complete netwerk volledig getest bij TVI in huis, zodat de implementatie vlekkeloos kon verlopen. Dit was voornamelijk belangrijk in verband met de koppeling tussen ons ERP- en boekhoudsysteem. En vanaf de eerste dag werkte dit meteen. In de toekomst willen we ons Warehouse Management-systeem gaan koppelen, iets waar TVI dan ook bij betrokken wordt.

Alle voorkomende uitdagingen met betrekking tot de verhuizing werden vlot opgepakt. In het begin wordt alles ingericht en iedereen moet vanzelfsprekend even wennen in zijn of haar nieuwe omgeving. TVI zit om de hoek en heeft tevens een vlotte helpdesk per telefoon én per e-mail. Ze werken op een ‘normale manier’ zonder poespas en gedoe achteraf. Dat past bij Metalwire, zo werken wij zelf ook.

 

Geleverde diensten:

Nieuwe servers, netwerkstructuur, werkplekken opzetten en inrichten, nieuwe hardware en software

 

Uitzendorganisatie Sterwerk BV

Truus Riezebos – Eigenaresse

Wij zijn al klant vanaf het eerste uur en zijn eigenlijk samen gegroeid. In het begin was ik nog maar alleen, maar naar mate er meer mensen binnen je organisatie komen verandert natuurlijk ook de IT-behoefte. Op een gegeven moment ontkom je er niet aan dat je goed na moet gaan denken over een bedrijfsnetwerk met servers en beveiligingsmaatregelen.

Het is voor ons heel belangrijk dat we ook op locatie of vanuit thuis kunnen werken. Dan moet je er op kunnen vertrouwen dat de verbinding werkt, stabiel is én veilig. Zelfs vanuit mijn vakantieadres kan ik werken, dat is wel zo prettig indien nodig.

TVI beheert ons netwerk en weet precies waar wat hoort en hoe dit geregeld is. Jasper is hier goed bekend en weet inmiddels zelf de koffieautomaat te vinden tijdens een bezoek aan ons bedrijf. Dat persoonlijke contact is voor ons prettig werken. En tevens is de prijs-kwaliteit verhouding gewoon goed. Alles bij elkaar zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met TVI.

 

Geleverde diensten:

Servers, netwerkstructuur, werkplekken opzetten en inrichten, nieuwe hardware en software

MKB Referenties

Dit is een selectie van bedrijven die wij tot onze tevreden klanten mogen rekenen. Deze klanten voorzien wij van netwerkinstallatie en ondersteuning, serverinstallatie en ondersteuning en diverse cloud oplossingen zoals Voip telefonie en online backup oplossingen.

Design Referenties

Graag stellen we enkele van de klanten van onze design afdeling aan u voor. Voor deze klanten hebben wij het complete design, van nieuwe huisstijl tot een vernieuwde website verzorgd.

  Uw naam


  Uw e-mail


  Uw Onderwerp


  Uw bericht  Gegevens:

  TVI Computers VOF

  KVK:

  BTW: